Tietojen tallentaminen sovelluksen toimintaraporttiin

Raporttitiedostot voivat sisältää henkilötietoja, jotka on hankittu suojauskomponenttien, kuten Tiedostojen virustorjunnan, Sähköpostin virustorjunnan, Suojatun selauksen tai Roskapostin eston, toiminnan aikana.

Raporttitiedostot voivat sisältää seuraavia henkilökohtaisia tietoja:

Tietueiden enimmäismäärä, joka voidaan näyttää raporttitiedoston kussakin osiossa, on 10 000.

Kun käytät Suojausta lapsille-, Älykodin valvonta- ja Suojausuutisia-komponentteja, seuraavat tiedot lähetetään:

Raporttitiedostot tallennetaan koneellesi paikallisesti, eikä niitä lähetetä Kasperskyyn. Polku raporttitiedostoihin: %allusersprofile%\Kaspersky Lab\AVP21.16\Report\Database.

Raportit tallennetaan seuraaviin tiedostoihin:

Raporttitiedostot suojataan luvattomalta käytöltä, jos itsepuolustus on käytössä Kasperskyssa. Jos itsepuolustus ei ole käytössä, raporttitiedostoja ei suojata.